fredag 26. april 2013

Jeg fikk gjort litt på scrappetreff....

Jeg fikk scrappet mye, men fikk liten tid til å se hva andre gjorde.... Deilig å komme litt i gang, og få unna mange sider. Ikke så veldig avanserte layouter, men er for tiden mer opptatt av å komme litt ajour med bildene.

Greit å få Kursbevisene inn i albumet - ellers blir de bare liggende å slenge...

Vi får bilder fra barnehagen hver uke, og jeg samler dem opp til periode-layouter. Tallene på bildene viser til hvilken uke i året de er tatt. 

Disse bildene var ikke så lett å scrappe... rød vegg og lilla gardiner da...det var dårlig planlegging :P

Fra kurs med Lene Neby

En veldig enkel side, men fikk plass til mange bilder da...

Ja...på tide å scrappe 1-årsdagen nå når han er over 2 år :P 

Nok en enkel side med bilder som har ligget en stund. 
Alle sidene jeg laget denne helgen var etter en liste på 50 kriterier. Hver LO kunne gi 3 lodd - altså at jeg fulgte 3 kriterier. Jeg klarte alle 50, men de siste kriteriene som stod igjen var tyll og glansbilde :P Ikke akkurat favoritter her hos meg... hehe. Så den blei som den blei, men ville prøve å få til alle kriteriene på lista...

Monokromatisk...heller ikke helt min greie. 

Det var en del stiler på denne kriterie-lista til Casa-treffet... så her fikk jeg med steampunk, vintage og heritage (+ shabby chic)... LOen ble til som et forsøk på å mikse stiler og se hvordan det kunne la seg løse. Jeg kosa meg veldig med denne :)  


Denne var til papiralongen på Casa-forumet. 

Etter en lang vintage-periode med masse stæsj og tjukke LOer, trives jeg nå best med flate og fargeriker LOer med papirpynt og klistremerker. Skjønner hvorfor det gjennom historien ofte er slik at kunstretningene endrer seg drastisk fra epoke til epoke, og at de ofte går i stikk motsatt retning :P Det er i hvert fall det jeg nå har gjort. 

Denne er også i det som jeg ser på som min nye stil... ikke like elegant og stilfull som vintage, men veldig gøy å scrappe... og mer passende for guttebilder :) 

Har forelsket meg i vimpler og klistremerke-alfa fra Papirdesign for tida :) Og diverse duppedingser fra Andrine & Marens Landhandleri er også veldig gøy :D

Ja... det er vel et jeg har scrappet i det siste egentlig... deilig å komme i gang igjen etter en laaaaang scrappetørke. 

3 kommentarer:

Verind sa...

Flotte og fargerike Loer :9 Du har fått en Award hos meg, du finner den inne på bloggen min :)

Luce sa...

SÅ FLINK du har vært! Kjempeflotte loer og den nye stilen din er perfekt til gutteloer!
Ha en flott uke :o)

Kokosbollerina sa...

Wow, her var det mange kule og fargerike LO-er! :) Og selvfølgelig verdens flotteste motiv. :):)